Credit Suisse

Size: 8,752 sq. ft.
Location: Eighth Avenue Place

 

Challenge:

The challenge was to work with the New York client in creating a diversified workspace.

 

Solution:

Maintaining some characteristics of the original New York design standards, combined with a Calgary feel, we have brought balance and modern design to the forefront. Flow in the space was addressed by creating and enhancing a diversified workspace which is cleverly divided into three zones; a sleek client zone, employee casual zone and work zone. The work zone is restricted access for employees only, with three different teams having the added security of their own confidential work areas. The strategic placement of the colourful and textural café allows it to be shared by both the client zone and the working crew.