Charles Taylor Adjusting

Size: 7,500 sq. ft.

Location: Bow Valley Square IV


Challenge:

Working with both a local team from Charles Taylor and the overseas UK team, the challenge was to make a space where the employees felt inspired and appreciated.


Solution:

Communication became of the utmost importance throughout the process with weekly photos and commentary sent to the UK property administrator. Corporate identity and branding were reflected in the bright and inviting reception area. The staff room is a fun and vibrant area on the exterior windows. All the furniture is moveable to open up for staff functions.


Client Comments:

The UK executive wrote, “I would like to say it has been an absolute pleasure working with Shearer. All involved in the project have been exceptionally professional and the staff all love their new office space!”